Επιστρέφει από την εντατική ο Skadoodle

2 έτη πριν.

Πίσω στις προπονήσεις με την Cloud 9.

Ο γνωστός παίχτης και AWPer της Cloud 9, Tyler “Skadoodle” Latham επιστρέφει στην ομάδα του μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το DotEsports, ο Ska μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική λόγω επιπλοκών σε μια επέμβαση ρουτίνας. Όπως ανέφερε ο συμπαίχτης του Michael “shroud” Grzesiek, βρισκόταν 2 ημέρες στο νοσοκομείο λόγω αναπάντεχης εσωτερικής αιμορραγίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ προσπαθούσε να φωνάξει βοήθεια για μία ενόχληση που ένιωθε λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα στο κεφάλι. Ευτυχώς όμως πλέον είναι καλά, όπως αναφέρει και στο Twitter του.  

Η απουσία του από τα παιχνίδια με τους Misfits και Mirage στοίχισε αρκετά στην Cloud 9, η οποία τα έδωσε όλα με τον coach της ομάδας Soham “valens” Choudhury, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει. Προφανώς όμως, μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό συμβάν όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Οι fans και η ομάδα είναι χαρούμενοι που ο συμπαίχτης και φίλος τους είναι πλέον καλά και ήδη έχει αρχίσει τις προπονήσεις για ένα δυναμικό comeback στο επόμενο παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος 

Comments

Scroll To Top