Αποκαλύψεων συνέχεια για το Journey To Un’Goro

2 έτη πριν.

Οι Hunters δυναμώνουν περισσότερο.

Το πολυαναμενόμενο νέο expansion του Hearthstone, Journey To Un’Goro, πλησιάζει όλο και περισσότερο και οι αποκαλύψεις των καρτών έρχονται πλέον σε καθημερινή βάση.

Το Gosugamers εξασφάλισε για το κοινό μια αποκλειστικότητα, παρουσιάζοντάς μας μια νέα κάρτα για το class των Hunters. Αν και η συγκεκριμένη κλάση έχασε πρόσφατα ένα πολύ σημαντικό 2 drop, η Blizzard φρόντισε να επανορθώσει στο επερχόμενο expansion, με το «Crackling Razormaw» να παίρνει πιθανότατα τη θέση του King’s Elekk.

Με stats 3/2, η εν λόγω κάρτα έχει ένα πολύ απλό, αλλά ίσως αρκετά ισχυρό battlecry, ειδικά όταν οι Hunters θέλουν να θέσουν πίεση στον αντίπαλο στο early game. Ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί και πολύ δυνατή βοηθεία αργότερα μέσα στο παιχνίδι, καθώς έχει τη δυνατότητα να φέρει στο board ένα πολύ δυνατό beast, αφήνοντας mana για κάποια άλλη κάρτα η ένα δεύτερο «Crackling Razormaw».

Εσείς τι λέτε, θα καταφέρει να βρει η νέα αυτή κάρτα τη θέση της στα decks του νέου expansion; Μείντε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα πάνω στο «Journey To Un’Goro».

Comments

Scroll To Top