Άλλες τρεις κάρτες από το Un’Goro!

2 έτη πριν.

Πλησιάζουν οι μέρες για το expansion!

Όσο οι ημέρες για το expansion πλησιάζουν, όλο και περισσότερες κάρτες αποκαλύπτονται! Πριν λίγες ώρες είδαμε την legendary του Warrior και επιπλέον άλλα δύο minions!

King Mosh: Όπως φαίνεται ο Warrior μισεί τα damaged minions ή την ύπαρξη ενός board γενικότερα… Άσχημα stats για 9 mana αλλά δίνουμε κυρίως έμφαση στο Battlecry: Destroy all damaged minions. Μεγάλη προσοχή, καταστρέφει και τα δικά μας damaged minions! Ένα massive board clear με wirlwind στα 10 mana που δεν είναι καθόλου απίθανο να δει play! Ας μην ξεχνάμε, είναι και beast!

Lightfused Stegodon: Η κάρτα που θα ενεργοποιεί Silver Hand Recruits σε αυτό το expansion τελικά ήρθε! Μεγάλο potential αν έχουμε πολλούς recruits ή αν δημιουργήσουμε εκείνη την στιγμή με το 1 mana spell του paladin. Σύμφωνα με το pvplive, ίσως εμπνεύσει κάποια token-paladin λίστα.

Thunder Lizard: Ακόμα μία κάρτα με elemental synergy. Τίποτα τρομερό καθώς τα stats και το adapt effect θυμίζουν άλλες πολύ παρόμοιες κάρτες. Έμφαση αξίζει να δώσουμε στο beast minin type που φαίνεται να έχει πολλά synergies σε αυτό το expansion!

Για να μαθαίνεται πρώτοι τα τελευταία νέα στον χώρο των eSports και όχι μόνο… μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV!

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος 

 

Comments

Scroll To Top