Αλλαγές σε Bard, Lissandra και Shen στα επόμενα patch

2 έτη πριν.

Συνεχίζει τα balance changes.

Η Riot φαίνεται τον τελευταίο καιρό να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγών σε τρεις σχετικά δημοφιλείς champions. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Bard, Shen και Lissandra.

Αρχικά ξεκινάμε με τον Shen. Ο συγκεκριμένος ninja έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Riot όπως αναφέρει και ο Andrei «Meddler» van Roon. Αυτή τη στιγμή εξετάζουν το πώς να  αλλάξουν λίγο το kit του χωρίς να τον καταστρέψουν. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνουν αλλαγές σε αυτό το patch. «Δύσκολο να αλλάξουμε μόνο ένα κομμάτι του kit του χωρίς να επηρεάσουμε όλα τα υπόλοιπα» – Meddler

Στην συνέχεια έχουμε την Lissandra, η οποία φαίνεται να είναι πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή με την passive της. Μέχρι τώρα της παρείχε ένα free mana spell κάθε λίγα δευτερόλεπτα δίνοντάς της τρομερό sustain στο lane. Πλέον θα αντικατασταθεί με μία νέα passive που θα κάνει τα auto-attacks της να κάνουν λίγο παραπάνω damage, μετά από κάθε spell (θα stackάρει κατά πάσα πιθανότητα με mana).

Τέλος έχουμε τον Bard. Τον τελευταίο καιρό δυνάμωσε απότομα μετά το buff στα chimes. Βλέποντάς το αυτό, η Riot επαναφέρει τα παλιά chimes και για την ώρα, όπως φαίνεται, δεν θα τον ξαναπειράξει.

Αναμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες, την επίσημη ανακοίνωση από την γνωστή εταιρία για τις παραπάνω αλλαγές καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον Shen. Σύμφωνα με το DotEsports, όλα είναι ακόμα υπό εξέταση οπότε είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν.

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top