Έρχονται nerfs στον Galio

2 έτη πριν.

Ούτε μία εβδομάδα δεν τον άφησαν.

Έτοιμη να περάσει ένα χέρι nerfs τον νέο Galio φαίνεται η Riot. Όποιος έχει πετύχει τον ανανεωμένο Champion σε παιχνίδι σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι είναι λίγο δυνατός.

Τα nerfs θα εστιάζουν αποκλειστικά σε stat decrease στα abilities και όχι σε αλλαγές στο kit. Αρχικά ξεκινάμε με την passive, της οποίας το damage σε όλα τα ranks θα μειωθεί. Στην συνέχεια, η Q πλέον θα scalάρει περισσότερο με AP και λιγότερο με HP. Αυτό θα τον αποτρέπει από το να buildάρει tanky items και να κρατάει το damage του τόσο υψηλό. Παράλληλα όμως σημαίνει πως items όπως το Rod Of Ages θα είναι ακόμα καλύτερα για αυτόν.

Όπως αναφέρει και το DotEsports, ο Galio είχε υπερβολικά πολύ damage για το πόσο tanky ήταν. Αυτό τον έκανε μεγάλη απειλή στο mid-late game, αυτό εξ’ άλλου φαίνεται και από το μεγάλο ban rate που έχει την τελευταία εβδομάδα, τόσο χαμηλά όσο και πιο ψηλά στο ladder. Οι αλλαγές αυτές δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή στο PBE και αναμένουμε αν θα είναι οι τελικές ή αν θα πειράξει παραπάνω τον Champion η Riot.

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top