Έρχεται νέος ήρωας στο League Of Legends;

2 έτη πριν.

Έχει περάσει καιρός από την Camille.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Camille ήταν η τελευταία προσθήκη στο League Of Legends και έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από την κυκλοφορία της, θα μπορούσαμε να πούμε ότι για το παιχνίδι έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς ανακοίνωση νέου ήρωα.

Ωστόσο, μια δημοσίευση στο επίσημο λογαριασμό του LOL στο Twitter μας έδειξε μια σκιά, με φτερά και ασπίδα, τα οποία ίσως και να υποδείκνυαν κάποιο rework στην Kayle. Ωστόσο, κατέστη ξεκάθαρο ότι η ηρωίδα δεν είναι προγραμματισμένη να δεχθεί κάτι τέτοιο ή οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση, οπότε και πιστεύουμε πως θα δούμε σύντομα έναν νέο champion.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην φωτογραφία παραπάνω, ίσως να πρόκειται για κάποιον τοξότη, ενώ ίσως να δούμε και τον ήρωα που είναι το πρώτο μισό ενός Φοίνικα/Άρπυιας, σύμφωνα με φήμες που αιωρούνταν πριν από λίγο καιρό. Η φήμη αυτή μιλά για έναν διπλό χαρακτήρα, οπότε τώρα ίσως να δούμε το πρώτο μέρος του Φοίνικα.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά η Riot φροντίζει να μην μας κρατά καιρό σε αγωνία, όσον αφορά τέτοια θέματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα πάνω στο θέμα.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top