Νέο fighting game από την Arika;

2 έτη πριν.

Μετά από 17 χρόνια!

Καθώς φαίνεται, οι λάτρεις των fighting παιχνιδιών θα έχουν έναν λόγο να χαίρονται, καθώς η Arika, η συνδημιουργός εταιρεία του Street Fighter E, ετοιμάζει να δώσει στο κοινό άλλο ένα παιχνίδι. 

Όπως αναφέρει το PVP Live, η ημερομηνία στην οποία ήρθε η ανακοίνωση προβλημάτισε τους ενδιαφερόμενους, καθώς η Πρωταπριλιά δεν είναι και η πιο «σίγουρη» ημερομηνία του χρόνου. Όπως ήταν λογικό ο κόσμος θεώρησε ότι αποτελεί μέρος φάρσας, και εξέφρασε τις ανησυχίες του κυρίως μέσω Twitter. 

 

 
Ωστόσο, μια μερά μετά αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς η εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν πάνω σε ένα μυστικό project. Έτσι, καθώς φαίνεται, κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε την συνέχεια του Street Fighter X, που θα έχει πιθανό τίτλο «Fighting EX» ή «Fighting EX Layer». 

Η αποκάλυψη είναι μέρος του εορτασμού των 20 χρόνων της εταιρείας, οπότε τι καλύτερο από έναν νέο τίτλο; Σίγουρα οι λάτρεις τέτοιων τίτλων ανακουφίστηκαν που η ανακοίνωση δεν ήταν άλλο ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο, οπότε αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top