Μεγάλη δικαστική νίκη για την Blizzard

2 έτη πριν.

Τεράστια τα ποσά αποζημίωσης.

Μετά από αρκετό καιρό δικαστικής διαμάχης ενάντια στην Bossland, η γνωστή εταιρία κατάφερε να σημειώσει μία μεγάλη νίκη. Η Bossland ειδικεύεται σε hacks και cheating software που έχουν να κάνουν με δημοφιλείς τίτλους της Blizzard, μεταξύ των οποίον τα Honorbuddy, Demonbuddy, Stormbuddy, Hearthbuddy.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι η Bossland αρνήθηκε να παραβρεθεί στην δίκη, δίνοντας έτσι μία εύκολη νίκη στην Blizzard. Το ποσό που καλείται να πληρώσει ανέρχεται στα $8,563,600 καθώς και $174,872 για τα λοιπά δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με το PVPlive, η ζημιά που προκάλεσε η Bossland ήταν τεράστια. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σταμάτησαν να παίζουν τα παιχνίδια της γνωστής εταιρίας λόγο άδικου gameplay εξ’ αιτίας της χρήσης παράνομων προγραμμάτων. Φυσικά, για να το διορθώσει αυτό η Blizzard διέθεσε πολλούς πόρους για την καταπολέμησή τους. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που δεν διορθώνεται είναι η κακή φήμη σε θέματα ασφάλειας και Anti-Cheating.

Η Bossland ισχυρίζεται πως θα κάνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου καθώς υπάρχουν αρκετά σφάλματα και ψευδείς ισχυρισμοί. Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε την κατάληξη αυτής της υπόθεσης και αν μία ακόμη εταιρία θα κερδίσει την μάχη ενάντια σε τέτοιου είδους sites.

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top