Αλλαγές στους Shen και Heimerdinger στο Patch 7.8

2 έτη πριν.

Βροχή τα balance changes

Μετά από αρκετό καιρό, επιτέλους έχουμε τις πολυαναμενόμενες αλλαγές στον Shen, τις οποίες επεξεργαζόταν αρκετά η Riot. Στόχος είναι να ενισχύσουν τον teamplay χαρακτήρα του champion και να τον κάνουν λίγο πιο αδύναμο στο splitpush.

Αρχικά, η Q του πλέον θα δίνει bonus damage στα basic attacks μόνο ενάντια σε champions και όχι σε minions. Αυτό θα τον αποτρέψει από το να pushάρει waves γρήγορα και θα του δώσει λιγότερο control στο lane. Φυσικά όμως, δεν θα τον άφηναν με αυτό το μεγάλο nerf χωρίς να βελτιώσουν κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα, η Riot θα μεγαλώσει το hitbox της E δίνοντάς του την δυνατότητα να setάρει ganks για τον jungler του πιο εύκολα μέσω του taunt.

Τέλος, το Shield που δίνει η Ulti του θα scalάρει με το missing health του στόχου του. Αυτό θα τον αναγκάσει να την χρησιμοποιεί πιο αμυντικά και όσο περισσότερο διαρκεί το παιχνίδι, τόσο πιο δυνατή θα είναι.

Όπως μας πληροφορεί και το DotEsports, η Riot έχει επίσης σχέδια για τον Heimerdinger αν και θα είναι δύσκολο να είναι έτοιμος μέχρι το patch 7.8. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι αλλαγές στο PBE για να δοκιμαστούν. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε καμία πληροφορία για το τι περιλαμβάνουν, αλλά σίγουρα θα τις δούμε live μέχρι το patch 7.10!

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top