ΦΗΜΗ: Ο Aris F.C ίσως να εισέρχεται στα esports

2 έτη πριν.

Στα βήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2016 είχαμε την ανακοίνωση για την πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που θα ξεκινούσε την ενασχόλησή της με τα esports στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που πρώτος για τα ελληνικά δεδομένα δημιούργησε τις δικές του ομάδες σε League Of Legends και Hearthstone, ενώ αναμένεται να τον δούμε να εξαπλώνεται και σε άλλα παιχνίδια. Καθώς φαίνεται λοιπόν η εν λόγω ενέργεια παρακίνησε και άλλες ομάδες του χώρου να ψάξουν τις προοπτικές τους, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες το βλέμμα μας έπεσε πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση!

Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, γνωστά πρόσωπα της esports σκηνής έχουν φωτογραφηθεί μπροστά από τα γραφεία του Άρη. Δυστυχώς για την ώρα δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση για τον ορθότητα της φήμης που αναπτύσσουμε, αλλά σίγουρα αποτελεί καλό οιωνό για τον ηλεκτρονικό αθλητισμό στη χώρα μας. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε σύντομα ενημέρωση για την εξέλιξη των γεγονότων, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top