Γνωστό FPS έρχεται και στα κινητό

2 έτη πριν.

Πάντα είναι καλή ώρα για quickscopes.

Μία mobile έκδοση του δημοφιλούς FPS φαίνεται να ετοιμάζει η King Digital Entertainment. Η King, έχει γίνει αρκετά γνωστή με προηγούμενους τίτλους της, όπως το Candy Crush Saga. Πριν από μόλις ένα χρόνο, η Activision αγόρασε την γνωστή εταιρία και της ανέθεσε το παραπάνω project.

Παρ’ όλο που δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ότι βρίσκεται under development. Το εγχείρημα που ανέλαβε η King σίγουρα έχει αρκετές προκλήσεις. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, θέλουν το παιχνίδι να είναι ελκυστικό για τους ήδη υπάρχοντες fans του franchise ενώ ταυτόχρονα να ανοίξει νέους δρόμους στον τομέα του mobile gaming.

Σύμφωνα με το DotEsports, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Activision θα προσπαθήσει να δημιουργήσει mobile version του παιχνιδιού. Ας μην ξεχνάμε τους τίτλους: Call of Duty: Strike Team, Call of Duty: Black Ops Mobile και Call of Duty: Zombies που δεν είχαν μεγάλη επιτυχία. Αυτή την φορά φαίνεται να έχει δει το project λίγο πιο σοβαρά και η King εγγυάται το αποτέλεσμα. Αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι περισσότερες πληροφορίες και ίσως τον τίτλο του νέου παιχνιδιού.

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top