Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των HGG

2 έτη πριν.

Η πρώτη ημέρα των HGG έφτασε στο τέλος της και ομολογουμένως, απολαύσαμε αρκετές ώρες υψηλού επιπέδου Hearthstone σε ένα meta που είναι ακόμα πολύ αβέβαιο.

Η πρώτη ημέρα των HGG έφτασε στο τέλος της και ομολογουμένως, απολαύσαμε αρκετές ώρες υψηλού επιπέδου Hearthstone σε ένα meta  που είναι ακόμα πολύ αβέβαιο.

Ξεκινάμε με τους Σουηδούς που κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 έναντι των Κινέζων παίρνοντας σε ένα game έκπληξη για όλους. Στην συνέχεια, είδαμε μία εύκολη νίκη της Ρωσίας απέναντι στην Ισπανία με 3-0 χωρίς καμία έκπληξη. Επίσης, εντύπωση έκανε η ήττα των Φιλιππίνων από τους Τσέχους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ καλοί στον χώρο του Hearthstone για τους Φιλιππινέζους. Ενδιαφέρον είχε επίσης το παιχνίδι της Ταϊβάν με την Πολωνία, δυστυχώς όμως οι Πολωνοί δεν τα κατάφεραν και έχασαν το πρώτο game με 3-1.

Τέλος έχουμε ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Η Ελληνική ομάδα των «Tsibou», «Logan», «Dethelor» και «LikeaBawse» βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Κορεάτες. Αν και δεν τα κατάφεραν ενάντια στην ομάδα των «Handsomeguy», «Kranich», «Flurry» και «DDaHyoNi», είδαμε πολύ ωραίο Hearthstone και από τις δύο ομάδες. Οι Έλληνες έδειξαν το πολύ υψηλό επίπεδό τους και στα 4 παιχνίδια παίζοντας αλάνθαστα, αλλά δυστυχώς στάθηκαν λίγο άτυχοι.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας για να δούμε σε τι φόρμα είναι και οι υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά. Μην ξεχνάτε! Η Ελληνική ομάδα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στις 19 Απριλίου σε ένα πολύ σημαντικό δεύτερο series. Μην το χάσετε!

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top