Η ομάδα του Overwatch δεν θα παρευρεθεί στην E3 2017

2 έτη πριν.

Μπερδεμένα μας τα λέτε κύριε Kaplan.

Και εκεί που είχαμε ενθουσιαστεί ότι θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις από την ομάδα του Overwatch στην φετινή Ε3, τα φτερά μας κόπηκαν απότομα!

Με τον πόνο μας συνεχίζει να παίζει η Blizzard, καθώς πριν από λίγες ώρες, ο Terry Crews ανακοίνωσε ότι έρχονται μεγάλες ανακοινώσεις, που θα μαθαίναμε στην Ε3 2017, κάτι που βέβαια μας έβαλε σε υποψίες για τον Doomfist και γενικότερα για το μέλλον του ηθοποιού στο παιχνίδι.

Ωστόσο, μόλις πριν από λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε από το PVP Live, ότι ο Jeff Kaplan με δήλωσή του αποκάλυψε πως η ομάδα του Overwatch δεν θα βρίσκεται καν στο event και κατ’επέκταση δεν θα έχουμε καμία μεγάλη αποκάλυψη. Ωστόσο, αν επικεντρωθούμε περισσότερο στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ίσως να βρούμε και ένα μικρό παραθυράκι.

Για παράδειγμα, ίσως να μην δούμε την ομάδα του Overwatch, αλλά να υπάρξουν μεγάλες ανακοινώσεις από κάποιο άλλο πρόσωπο (τον Terry Crews), ή να έχουμε νεώτερα νωρίτερα από το event! Εμείς πάντως δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες από την εταιρεία!

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top