Προκρίθηκαν οι πρώτες δύο ομάδες στα Play Offs του Kiev Major

2 έτη πριν.

Εντυπωσιακά τα παιχνίδια που παρακολουθούμε.

Το Kiev Major ίσως να είναι από τα σημαντικότερα esports events της χρονιάς και τα παιχνίδια που παρακολουθούμε είναι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακά.

H Team Secret και η Virtus Pro εξασφάλισαν ήδη το δικό τους spot στα play offs. Με το format να είναι swiss group stage, οι 4 αήττητες ομάδες της πρώτης ημέρας θα έπαιζαν μεταξύ τους και μόνο δύο θα περνούσαν στην επόμενη φάση. Έτσι, το πρώτο match της ημέρας έγινε ανάμεσα σε Virtus Pro και TNC.

Το πρώτο παιχνίδι χάρισε σκηνές απείρου κάλλους, καθώς και οι δύο ομάδες πάλευαν να τελειώσουν το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, η TNC δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Virtus και έχασε το πρώτο παιχνίδι. Δυστυχώς το momentum των πρώτων δεν διατηρήθηκε και στη συνέχεια, καθώς η Virtus Pro είχε το φανερό πρόβαδισμα και κατάφερε να κλείσει τα παιχνίδια υπέρ της και να πάρει την πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά του χάρτη, το φαβορί της διοργάνωσης, Invictus Gaming, κατατροπώθηκε από την Team Secrets, προς έκπληξη όλων όσων παρακολουθούσαν τα παιχνίδια. Πάντως, όπως αναφέρει και το Dotesports, αν και η φάση των groups δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό το τουρνουά είχε τα περισσότερα ευτράπελα, όσον αφορά τα φαβορί που έμειναν απ’έξω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top