Περισσότερα έσοδα για το CS:GO σε σύγκριση με το Overwatch

2 έτη πριν.

Σύμφωνα με την έρευνα του Superdata.

Μια νέα έρευνα από το Superdata έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τα top 10 παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις σε PC, κονσόλες και κινητά.

Καθώς φαίνεται λοιπόν, το νεότερο παιχνίδι της Blizzard, Overwatch, έχει χάσει αρκετές θέσεις, καθώς πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση, πίσω από το Counter Strike: Global Offensive και το World Of Warcraft. Φυσικά όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, το League Of Legends βρίσκεται για άλλη μια φορά στην κορυφή. Να τονίσουμε βέβαια ότι, ενώ δεν έχει θέση στη δεκάδα, το Hearthstone δείχνει σημάδια προόδου, καθώς έχει διπλασιάσει τα έσοδά του, χωρίς βέβαια να ξεπερνά αυτές του Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά των κονσολών, η νεότερη προσθήκη στην σειρά Tom Clancy’s, Wildland, αποδεικνύεται τεράστια επιτυχία για την Ubisoft, καθώς έχει ήδη πουλήσει 800.000 ψηφιακές κόπιες και άλλες 400.000 σε PC. To GTA V συνεχίζει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να γεμίζει την μπάνκα της Rockstar, που «αρμέγει» το παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται. Τέλος, στα κινητά, βλέπουμε την ξεκάθαρη κυριαρχία του Clash Royale, που έλαβε και το βραβείο του καλύτερου esports τίτλου.

Θα καταφέρει κάποιο παιχνίδι να εκτοπίσει το LOL από την κορυφή;

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα

Comments

Scroll To Top