Πόσα βγάζει τελικά ο Faker;

2 έτη πριν.

Πολλά…πάρα πολλά!

Όταν έχεις τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο ενεργητικό σου και θεωρείσαι από τους καλύτερους παίκτες στο League Of Legends, είναι πολύ λογικό να έχεις και μεγάλη «ταρίφα».

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τα έσοδα του Lee “Faker” Sang-hyeok της SK Telecom T1, αλλά επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τα ποσά, θα στηριχτούμε σε διάφορες αναφορές. Έτσι λοιπόν, ένα πρόσφατο δημοσίευμα όριζε πως η SK, προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον παίκτη, ανέβασε την προσφορά της στα 2.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Το esports earning από την άλλη υπολογίζει πως ο Faker έχει στον κουμπαρά του $912.406 από τουρνουά που έχει πάρει μέρος μέχρι και τις 24 Απριλίου 2017. Ο μόνος που ίσως να πλησίασε σε αυτά τα ποσά είναι ο Bae “Bengi” Seong-woong, που φαίνεται να είχε έσοδα που ανήλθαν στα $810.683. Δυστυχώς, λόγω των διάφορων χορηγιών και συνεργασιών είναι δύσκολο να δώσουμε ακριβή αριθμό εσόδων, αλλά τουλάχιστον έχουμε μια γενική εικόνα.

Πάντως, λόγω της πολύ γρήγορης ανάπτυξης των esports, οι παίκτες μετά τον Faker θα μπορέσουν, υποθετικά, να τον ξεπεράσουν πολύ εύκολα. Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις, οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει. 

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top