Η τρίτη ημέρα της Εθνικής στα HGG

2 έτη πριν.

Week 4 Day 2, όλα όσα είδαμε.

Εβδομάδα τέταρτη και ημέρα δεύτερη για τα Hearthstone Global Games και οι ομάδες φρόντισαν να μας δώσουν έξι συναρπαστικά best-of-5.

  • Νορβηγία 2-3 Ισραήλ
  • Γαλλία 3-1 Καζακστάν
  • Τσεχία 3-0 Λευκορωσία
  • Σουηδία 2-3 Βουλγαρία
  • Ελλάδα 3-2 Πορτογαλία
  • Η.Π.Α. 3-2 Ρουμανία

 

Ξεκινάμε με το πρώτο, όπου οι Νορβηγοί βρέθηκαν απέναντι στου Ισραηλινούς. Δυστυχώς όμως η ομάδα του Hunterace δεν τα κατάφερε και το Ισραήλ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δεύτερο matchup Γαλλίας-Καζακστάν και οι Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν μία σχετικά εύκολη νίκη ενώ το Καζακστάν έμεινε στην τελευταία θέση του group με score 0-3.

Με άνεση πέρασε το εμπόδιο Λευκορωσία η ομάδα της Τσεχίας κάνοντας τρεις σερί νίκες ενάντια στο squad του fzmushko χωρίς να χρειαστεί να παίξει καν ο JáraVyskočil. Πλέον οι Τσέχοι βρίσκονται μαζί με τους Ουκρανούς στις πρώτες δύο θέσεις του Group H.

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη πήρε η Βουλγαρία ενάντια στην Σουηδία. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν εκπληκτικά αλλά στο τέλος ο SilentStorm κατάφερε να σφραγίσει την νίκη και να στείλει την ομάδα του στην πρώτη θέση του Group A. Νίκη κατάφερε να πάρει και η Αμερική των Dog, Amnesiac, HotMEOWTH και firebat ενάντια στην ομάδα της Ρουμανίας η οποία έδωσε πολύ σκληρή μάχη.

Τέλος έχουμε το matchup Ελλάδας-Πορτογαλίας. Και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στα πέντε παιχνίδια. Η νίκη του Ginger έδωσε ελπίδες στους Πορτογάλους, οι οποίοι έστειλαν το matchup σε 5ο game. Εκεί όμως περίμενε  ο Dethelor, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το Hunter mirror πετυχαίνοντας έτσι και την δεύτερη νίκη του σε αυτό το πολύ σημαντικό series.

https://www.youtube.com/watch?v=0_bOh8Tynhk

Έτσι λοιπόν (με άρωμα 2004), εισπράξαμε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην διοργάνωση και οι ελπίδες μας για πρόκριση παραμένουν ζωντανές. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα για τον επόμενό της αγώνα στις 9 Μαΐου ενάντια στην Σλοβακία όπου θα είμαστε όλοι εκεί για να στέλνουμε θετική ενέργεια!

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top