Αλλαγές σε Ivern και Rumble στο patch 7.10

2 έτη πριν.

Πολύ δυνατοί στο meta

Έχοντας βγάλει το μεγάλο midseason update από την μέση, η Riot ήδη έχει ξεκινήσει να κοιτάει άλλους champions που πιθανώς χρειάζονται nerfs. Η αρχή θα γίνει με τους Ivern και Rumble.

Rumble

Αυτή τη στιγμή το laning phase του είναι λίγο μονότονο και αυτό οφείλεται κυρίως στην Q του (flamethrower). Η Riot έχει σκοπό να αλλάξει την ικανότητα, έτσι ώστε να υποβαθμίσουν το wave clear του.

Ivern

Οι αλλαγές για τον Ivern έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό, αλλά τώρα νιώθει έτοιμη η Riot να τις εφαρμόσει στους live servers. Πλέον το αγαπημένο μας δέντρο (no offence maokai) θα έχει λιγότερο movement speed και τα camps θα χρειάζονται περισσότερο mana και HP για να τα πάρει. Σκοπός είναι να γίνει λίγο πιο αργό το clear speed του και να είναι λίγο πιο ευάλωτος στο ealry game.

Όπως μας πληροφορεί και το DotEsports, σχέδια υπάρχουν και για nerfs στον graves για το patch 7.10 αλλά ο Meddler δεν μοιράστηκε παραπάνω πληροφορίες. Αναμένουμε τυχών διαφοροποιήσεις στις παραπάνω αλλαγές και φυσικά να τις δούμε σύντομα και live.

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top