Το Hellenic Counter-Strike League έρχεται από το PvPro

2 έτη πριν.

Γυαλίστε τα όπλα σας.

Μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση ξεκίνησε από το PvPro, με το πρώτο Hellenic Counter-Strike League, στις 12/5 και θα αφορά όλες τις ομάδες CS:GO της χώρας μας.

Το τουρνουά θα διαρκέσει ένα μήνα και θα μοιράσει έπαθλα ύψους 1.000€. Το πρωτάθλημα θα φιλοξενεί τις 12 καλύτερες ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα προέλθουν αρχικά από 3 ανοικτά προκριματικά που θα φιλοξενηθούν στην πλατφόρμα του www.pvpro.com.

Φυσικά και η όλη διαδικασία δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τους χορηγούς, την Logitech, το E-Food, το Battlenet και της νέες αρένες του και φυσικά το PvPro. Η πρώτη φάση που θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 6 ομάδων, από 17 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, και θα παιχτεί με τη μορφή Round Robin (όλοι εναντίον όλων) σε αγώνες Best of Three. Η τελική οκτάδα θα διεξαχθεί σε χιαστί παιχνίδια με τους πρώτους τέσσερις κάθε ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης εδώ. Να συμπληρώσουμε τέλος ότι η θα είναι σε συνεργασία με το THE LEAGUE και το πιο πιθανό είναι αν δούμε στη ΔΕΘ ομάδες από το HCSL.

[author_sign user_login=»134″ /]

 

Comments

Scroll To Top