Επιστρέφουν τα Rotating Game Modes στα Custom Games του LOL

2 έτη πριν.

Σε μια προσπάθεια να δούμε με άλλο μάτι το νέο client.

Η Riot Games πρέπει να κάνει πολλά ακόμα για να φτάσει το νέο client στο επίπεδο του παλιού, τουλάχιστον από θέμα περιεχομένου και λειτουργικότητας.

Πριν λίγες ώρες αναφέραμε ότι το νέο client, που πλέον κατέχουν όλοι οι παίκτες, καθώς το legacy αποσύρθηκε, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και bugs, που φυσικά ήδη μελετώνται από την εταιρεία. Ωστόσο, αυτό που λείπει πραγματικά από το community είναι τα rotating game modes στα custom games, όπως το Dominion, ή το Poro King.

Μην ανησυχείτε όμως καθώς η Riot φροντίζει ήδη για αυτό, το έχει ήδη δημιουργήσει και κάνει τις απαραίτητες δοκιμές για να μην βγει και αυτό στη δημοσιότητα με αμέτρητα bugs. Ένα άλλο στοιχείο που αναζητούν οι παίκτες είναι τα custom item sets, αν και θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παρορμητικά αγοράζουν παιχνίδια ενώ βρίσκονται στο champion select. 

Στις άμεσες έννοιες της εταιρείας βρίσκεται επίσης, όπως αναφέρει το PVP Live, και η όσο γίνεται καλύτερη απόδοση του παιχνιδιού στους παίκτες που παίζουν από pc-πατάτες. Τέλος, θα πρέπει να επιλυθεί και το πρόβλημα με το message box που εμφανίζεται σχεδόν σε όλο το client, όταν ένας παίκτης κάνει reject ένα παιχνίδι, κρύβοντας σημαντικά πράγματα, όπως τα RP, τα IP κλπ.

Εσείς τι άλλο θα θέλατε να δείτε να επιστρέφει στο νέο client;

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top