Στην ανατολή θα διεξαχθεί το Hearthstone Spring Championship

2 έτη πριν.

Ελπίζω να τρώνε noodles οι παίκτες.

Στην ανατολή θα διεξαχθεί η φάση των 16 του Hearthstone Spring Championship, με την σεζόν να κλείνει στην μαγευτική Shanghai.

Με το συνολικό έπαθλο να ανέρχεται στα $250.000, 16 παίκτες θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση, από τις 7 μέχρι τις 9 Ιουλίου στο Shanghai Expo Center. Όπως κάθε φορά, θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτοι παίκτες από τα 4 regions, Americas, Europe, Asia-Pacific και China. Τα ονόματα των παικτών θα γίνουν γνωστά με το τέλος των HCT regional Spring Playoffs, που θα λάβουν χώρα από τις 20 μέχρι τις 22 Μαΐου.

Όπως μας πληροφορεί το Dotesports, το HCT Spring Championship θα λειτουργήσει όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις, μέσω ενός dual-tournament format στην φάση των group. Από κει, οι 8 εναπομείναντες παίκτες θα περάσουν από single-elimination playoff bracket, όπου και ο νικητής θα γυρίσει σπίτι με $30.000.

Την διοργάνωση του χειμώνα στις Μπαχάμες κατέκτησε ο Aleksey «ShtanUdachi» Barsukov, κερδίζοντας στον τελικό τον Frank «Fr0zen» Zhang σε μια πολύ κοντινή νίκη. Θα καταφέρει όμως να ταξιδέψει και στην Κίνα;

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top