Έρχεται ακόμα ένα μεγάλο rework

2 έτη πριν.

Δεν κατάφερε να γίνει αυτό που ήλπιζε η Riot.

Ακόμα ένα champion rework φαίνεται να βρίσκεται στο τραπέζι της Riot, όπως ανακοινώθηκε στα forums του παιχνιδιού. Αυτή την φορά στόχος είναι οι Kindred που απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να γίνουν αυτό που ήλπιζε η γνωστή εταιρεία, ένα AD Carry στο jungle.

Σε γενικές γραμμές, σκοπός είναι να αφήσουν το early game στα ίδια περίπου επίπεδα, να αποδυναμώσουν το mid game και να τους δώσουν ένα πολύ δυνατό late game. Ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύουν να το καταφέρουν είναι αυξάνοντας το Bonus AD Scaling στα abilities τους και κάνοντας κάποια μικρά tweaks στο kit. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές με ακριβή νούμερα εδώ.

Όπως μας πληροφορεί και το DotEsports, υπάρχει ένα μεγάλο ρίσκο σε αυτές τις αλλαγές. Είναι πιθανό να αλλάξει τελείως ο ρόλος του Champion αν οι παίχτες κρίνουν ότι ταιριάζει κάπου αλλού. Για παράδειγμα μπορεί από ένα AD Carry στο jungle, να γίνει ένα AD Carry που μπορεί να πάει και jungle. Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά θα έχει μεγάλο impact κυρίως στην competitive σκηνή. Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες οι αλλαγές να βγουν και στο PBE και αργότερα (μετά το patch 7.10) στους Live Servers!

[author_sign user_login=»158″ /]

 

Comments

Scroll To Top