Έρχεται θεματικό πάρκο League Of Legends;

2 έτη πριν.

Τρέμε Disneyland!

Όταν ακούει κανείς την φράση «Theme Park», ο πρώτος χώρος που του έρχεται στο μυαλό είναι η Disneyland και όχι άδικα, καθώς έχει χτίσει την καλύτερη φήμη σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Καθώς φαίνεται όμως, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Riot Games, Tencent, θέλει να πάρει το ρίσκο να ξεκινήσει το δικό της θεματικό πάρκο που φυσικά θα ασχολείται με το League Of Legends. Έτσι, αν και εφόσον γίνει πραγματικότητα, στον χώρο αυτό θα δούμε esports theme park, πανεπιστήμιο esports, πολιτιστικό και δημιουργικό πάρκο, animation industrial park, δημιουργικό block, κοινότητα τεχνολογικής επιχειρηματικότητας και ένα cloud data center.

Αν αναλογιστεί κανείς τις ηλικίες που ασχολούνται με το δημοφιλές MOBA παιχνίδι, μπορεί να υποθέσει λογικά ότι η εν λόγω κίνηση θα έχει αρκετά μεγάλη επιτυχία. Όπως αναφέρει το Dotesports, το πάρκο θα βρίσκεται στην Κίνα, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως το χρονικό πλαίσιο δημιουργίας δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. Το community μάλιστα θα μπορούσε να παραθέσει τις ιδέες του για το τι θα ήθελε να δει μέσα στο πάρκο αυτό.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να υπάρχει ένα κανονικού μεγέθους Summoner’s Rift, όπου οι ειδικοί θα μπορούν να δείχνουν στους επισκέπτες σε replay τα καλύτερα plays των επαγγελματιών, ενώ οι ultimate abilities ορισμένων ηρώων, όπως η Rek’Sai θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε εντυπωσιακά rollercoaster.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στο πάρκο; 

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top