Έρχονται «Daily Quests» στο League Of Legends;

2 έτη πριν.

Το έπιασε το νόημα η Riot Games.

Φαίνεται πως η Riot Games ανακάλυψε την χρυσή τομή που εδώ και καιρό χρησιμοποιούν την ίδια τακτική.

Τι σημαίνει αυτό; Καλό και χρυσό το League Of Legends αλλά δεν δίνει μια καθημερινή ασχολία-υποχρέωση στους παίκτες. Άλλα παιχνίδια όπως το Hearthstone δίνουν στους παίκτες τα Daily Quests, που ανάλογα δίνουν και δώρα σε αυτούς που τα ολοκληρώνουν. Όπως αναφέρει το PVP Live, το ίδιο σκέφτεται να κάνει και η Riot Games.

Ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχουν και μερικές αντιδράσεις σε αυτή τη λογική, καθώς τα Daily Quest αυτά δεν θα εξαρτώνται μόνο από έναν παίκτη, όπως γίνεται στο Hearthstone, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώνονται μαζί με άλλα τέσσερα άτομα που μπορεί να έχουν όρεξη να τρολάρουν ή να έχουν ξυπνήσει στραβά. 

Ίσως να υπάρχει μεγάλη διάρκεια όσον αφορά την εκπλήρωσή τους, ενώ άλλος ένας μεγάλος κίνδυνος υπάρχει και στην ψυχοσύνθεση των παικτών, όπως το rage σε ένα δύσκολο quest. Ωστόσο, η εταιρεία τόνισε πως αυτό θα γίνει για την διασκέδαση των παικτών και όχι για να τους χαλάει την ψυχική ηρεμία.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το feature, η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά ίσως να κυκλοφορήσει μετά το τέλος του MSI.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top