Μακρύς ο δρόμος του Voice Chat μέχρι την ένταξή του στο League Of Legends

2 έτη πριν.

Ούτε με κιάλια δεν φαίνεται δηλαδή.

Για όλους εμάς που εδώ και καιρό ελπίζουμε ότι τα επόμενα patch θα περιέχουν το πολυπόθητο voice chat, το όνειρο έσβησε.

Ένα πρόσφατο post στο Reddit, που ανέφερε πως το feature είναι πολύ κοντά, αποδείχθηκε κάλπικο, καθώς κάποιος «καλοθελητής» θέλησε να δημιουργήσει βαβούρα στο community που εδώ και καιρό ζητά το Voice Chat στο παιχνίδι. Χθες λοιπόν, ο Phillip «Riot Costy» Costigan, με δημοσίευσή του στο Twitter αποκάλυψε την απάτη, λέγοντας μάλιστα ότι η εταιρεία δεν βρίσκεται καν κοντά στην προσθήκη Voice Chat στο παιχνίδι.

Να τονίσουμε εδώ βέβαια ότι η δήλωση αυτή δε σημαίνει πως το Voice Chat δεν θα ενταχθεί στο παιχνίδι. Σίγουρα ένα τέτοιο project είναι χρονοβόρο, πολλά πρέπει να ελεγχθούν και φυσικά θα περάσει από 40 κύματα μέχρι να καταφέρουμε εμείς να το πάρουμε έτοιμο στα χέρια μας. Απλώς η Riot Games δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να ασχολείται με αυτό, καθώς προτεραιότητα έχει το προβληματικό νέο client.

Έτσι, ο υπεύθυνος της Riot μας άφησε μόνο με ελπίδες, χωρίς να ορίζει κάποιο χρονικό περιθώριο ως προς το πότε θα είναι διαθέσιμο το feature. Τέλος, το fake post δεν έχει διαγραφεί ακόμα από το Reddit, οπότε πολύ προσοχή στο τι διαβάζετε. Υπομονή λοιπόν και ελπίζουμε ότι θα έχουμε σύντομα νέα ενημέρωση. 

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top