Έτοιμα τα nerfs σε Cailtyn και Ahri

2 έτη πριν.

Αναμένονται στο patch 7.11.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε πληροφορίες από την Riot ότι υπάρχουν σχέδια για nerfs σε Ahri και Caitlyn, δύο champions που έχουν ανέβει αρκετά τόσο σε winrate όσο και σε playrate.

Ahri

Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές στην Ahri είναι πιo πολύ tweaks παρά nerfs. Στην ουσία ένα μέρος του damage από την ulti και την W μεταφέρθηκε στην E (skillshot) με σκοπό να γίνει λίγο πιο hard-to-play κάνοντας λιγότερο «εύκολο» damage. Το κατά πόσο αυτό θα την επαναφέρει σε nomal επίπεδα μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

 

Caitlyn

Με ένα πανέμορφο νέο skin και ένα τρομακτικό playrate που αγγίζει το 36%, οι παίχτες πρέπει να βρήκαν το comfort pick τους για τον ρόλο του ADC. Κάπου εδώ όμως έρχεται η Riot για να τους το χαλάσει με ένα πολύ βαρύ nerf στο synergy της Caitlyn με το Runaan’s. Πλέον δεν θα stackάρει την passive και με τα 3 shots παρά μόνο με το ένα(το main) κάνοντας το item λίγο χειρότερο. Επιπλέον, όπως μας πληροφορεί και το DotEsports, θα μειωθεί αρκετά το attack speed της στο early game αλλά θα αυξηθεί στην passive της, δίνοντάς της ένα καλύτερο scaling στο mid-late game. 

Οι παραπάνω αλλαγές βρίσκονται ακόμα στο PBE και αναμένονται να ενταχθούν στο patch 7.11. Εσείς τι νομίζετε; Θα καταφέρουν να ισορροπήσουν το παιχνίδι;

[author_sign user_login=»158″ /]

Comments

Scroll To Top