«Τσεκούρι» στα runes και τα masteries του League Of Legends;

2 έτη πριν.

Μπορεί να μην επιβιώσουν το rework.

Μια ανακοίνωση από την Riot Games ήρθε να ταράξει τα νερά, καθώς φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει το παιχνίδι για μεγάλες περικοπές.

Θύματα τα runes και τα masteries που φαίνεται να μην είναι πλέον χρήσιμα στους παίκτες, ούτε να έχουν σχέση με την περιπλοκότητα που θέλει να προσδώσει στο League Of Legends η Riot. Θέλοντας λοιπόν να γλιτώσει χρόνο, σκέφτεται να αφήσει μόλις μερικά runes στο παιχνίδι, τα οποία θα επιλέγονται στο champ select. Μέχρι πρότινος όλοι είχαμε συγκεκριμένα rune pages και ανάλογα με τον ήρωα επιλέγαμε και το page. Έλειπε αυτή η δυσκολία και η σκέψη από την διαδικασία, κάτι που λογικά θα αλλάξει.

Από την άλλη, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία, τα masteries, αν και όχι τόσο περιττά όσο τα runes, δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον παίκτη, όχι τουλάχιστον μετά την αρχή του παιχνιδιού. Υπάρχουν όμως τα set των keystone masteries που χρειάζονται μια επεξεργασία, για την σωστότερη επιλογή. Ο παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει και να διαλέξει το σωστό. Έτσι, αυτή η διαδικασία θα διαθέτει μόνο τα keystones, χωρίς masteries, τα οποία θα επιλέγονται στο champ select, εύκολα, όπως τα summoner spells.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι πρόκειται να κάνει η εταιρεία στο μέλλον, αλλά μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top