Η εισαγωγή στο Heroes of the Storm για τους fans του Overwatch

2 έτη πριν.

Παίξτε Tracer παντού!

Το Heroes of the Storm, αν και το απλούστερο παιχνίδι σε στιλ MOBA, έχει αρχίσει να μαζεύει αρκετό κόσμο και τα νούμερά του ανεβαίνουν συνεχώς. Ένας από τους λόγους ήταν το πρόσφατο collab που είχε με το Overwatch, το πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενο παιχνίδι της Blizzard αν όχι και γενικότερα.

Πολλοί fans του γνωστού FPS δεν γνώριζαν για το MOBA playstyle, αν και είχαν έρθει λίγο σε επαφή μέσω του Overwatch. Για αυτό το λόγο η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει κάποια guides για να τους βάλει στο concept του παιχνιδιού.

Βασικό Introduction

Το πρώτο guide έχει να κάνει με τα απολύτως απαραίτητα που ο παίχτης οφείλει να γνωρίζει πριν μπει στο πρώτο του game. Τα abilities, τα levels και τα maps είναι μερικά από τα θέματα που το βασικό introduction προσπαθεί να καλύψει.

Εισαγωγή στο Battleground

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο καθώς οι παίχτες έρχονται σε επαφή με πιο δύσκολα και advanced κομμάτια του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο guide ίσως απευθύνεται και σε άτομα που ήδη παίζουν το παιχνίδι και θέλουν να βελτιωθούν. Εξηγεί αναλυτικά τα rotations και το map awareness καθώς και το ρόλο των primary και secondary objectives. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα βοηθήσουν τα newbies να καταφέρουν να πετύχουν τις πρώτες τους νίκες.

 

Όπως μας πληροφορεί και το PVPlive, η απλή μορφή του HotS είναι που το κάνει τόσο ελκυστικό για νέους παίχτες. Είναι πιο ομαδικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτού του στιλ (π.χ. Dota 2 και LoL) και απαιτεί προσπάθεια από το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Έχει κάνει ήδη τεράστια βήματα σαν game και πολύ σύντομα θα το δούμε ανάμεσα στους top MOBA τίτλους (αν δεν είναι ήδη). Ποιος ξέρει; Ίσως αρχίσει να αναπτύσσει περισσότερο και την competitive σκηνή του.

[author_sign user_login=»158″ /]

 

Comments

Scroll To Top