Ποιος επαγγελματίας παίκτης κολυμπάει στο παραδάκι από έπαθλα στο LOL;

2 έτη πριν.

Χαχ, ευκολάκι!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Ποιος είναι αυτός που κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο σε έσοδα από έπαθλα; Ποιο είναι το πρώτο όνομα που σας έρχεται στο μυαλό; (εκτός από τον αρχηγό)

Ο Faker φυσικά, που μετά το Mid Season Invitational, όπου κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει την πρώτη θέση και έτσι να ξεπεράσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου. Σύμφωνα με το EsportsEarnings, το ποσό που συλλέχθηκε από τα διάφορα τουρνουά αγγίζει το ποσό $1.047.606,26 και έφτασε σε αυτό το σημείο μετά από 35 επιτυχημένα τουρνουά. 

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2013 και μέσα σε 5 περίπου χρόνια και 25 διοργανώσεις, του απέφερε περίπου $30.000 έκαστο. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Bae «Bengi» Seong-woong, που μετράει συνολικά $810.000. Βέβαια να συμπληρώσουμε ότι αυτοί οι δύο παίκτες δεν φτάνουν ούτε κοντά στην συνολική κορυφή της κατηγορίας «έσοδα από τουρνουά», καθώς και οι 5 πρώτες θέσεις καλύπτονται από παίκτες Dota2.

Αλλά αυτό το θέμα θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο (spoiler alert)! O Faker δεν δείχνει να σταματάει την εξαιρετική του πορεία, οπότε δεν νομίζω ότι θα δούμε σύντομα κάποιον να του παίρνει τη θέση. 

[author_sign user_login=»134″ /]

 

Comments

Scroll To Top