Νέα συνεργασία μεταξύ Astralis και Boomeo

2 έτη πριν.

You’re going to be the very best!

Μπορεί η πλατφόρμα προπόνησης του CS:GO, Boomeo, να μετράει μόλις μερικούς μήνες λειτουργίας, αλλά έχει ήδη φέρει στο δυναμικό της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της competitive σκηνής.

Στο ξεκίνημα της είχε ως συνεργάτες τους Cloud9, compLexity, CLG, G2 Esports και SK Gaming, καθώς επίσης και μεμονωμένα αστέρια όπως οι Spencer “Hiko” Martin, Eric “Adren” Hoag και τον αναλυτή Duncan “Thorin” Shields. Η πορεία των Astralis τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετική και σίγουρα μια νεοσύστατη πλατφόρμα όπως το Boomeo χρειάζεται αυτού του είδους την φήμη. 

Έτσι, μια νέα σχέση ξεκινάει, με την ομάδα των Astralis να δίνει νέο περιεχόμενο στο Boomeo και θα δημιουργήσει server και game modes για προπόνηση. Φυσικά αυτό θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στους fans της, που θα μπορούν πλέον να προπονούνται με την βοήθεια των αγαπημένων τους παικτών.

Φυσικά και η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη που στηρίζει μια φρέσκια ιδέα, ενώ οι υπεύθυνοι του Boomeo νιώθουν τυχεροί που η ομάδα της Astralis θα τους βοηθήσει σε αυτό το μακρύ και δύσκολο ταξίδι προς της επιτυχία. Η τελευταία προσθήκη της πλατφόρμας, Pre-Fire, θα διδάξει στους παίκτες ένα πολύ σημαντικό μάθημα, ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα επίπεδα και αυτό είναι το πώς να πυροβολούν σε κοινά σημεία προληπτικά.

Όπως αναφέρει και το Dotesports, εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα δωρεάν για 2 μέρες και αργότερα να εγγραφείτε για $9.99 τον μήνα. 

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top