Δημοφιλής «dog» streamer CS:GO αποκαλύπτει καταλάθος το πρόσωπό του και εξαφανίζεται

2 έτη πριν.

Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια..

Ένα μικρό ατύχημα είχε γνωστός streamer CS:GO στο προχθεσινό βραδινό του stream.

Ο Theonemanny, όπως είναι γνωστός, δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό του, καθώς χρησιμοποιεί ένα software, το «Facerig», που του επιτρέπει να αντικαθιστά τον εαυτό του με έναν άλλο «χαρακτήρα». Ο φίλος μας εδώ πάντως χρησιμοποιούσε ως avatar του το γνωστό σε όλους μας Doge. 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς μετά από ένα glitch σταμάτησε να λειτουργεί. Ο παίκτης χρειάστηκε περίπου 15 δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει ότι το πρόσωπό του φαινόταν δημόσια, ενώ μόλις το κατάλαβε, έριξε την κάμερα κάτω, έκλεισε το stream και έσβησε το VOD στο Twitch. Αργότερα έκανε μια δημοσίευση στο Twitter δείχνοντας τον θυμό του για το γεγονός και οι fans του έσπευσαν να τον spam-άρουν με «doge» memes.

Σύμφωνα με το Dotesports, αν και οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν ακόμα να τον γιουχάρουν, άλλοι θεωρούν πως το γεγονός ήταν στημένο και έγινε επίτηδες, έτσι ώστε ο streamer να τελειώσει μια για πάντα τις μεταδόσεις στο κανάλι του. Να μην ξεχάσουμε να τονίσουμε βέβαια ότι από τότε ο Manny είναι «MIA», καθώς δεν έχει δώσει σημείο ζωής σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Σίγουρα είναι απογοητευτικό για εκείνον να χάνει τόσο άδοξα μια ταυτότητα που με τόσο κόπο έχτισε, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει στο Twitch με την ίδια ευχάριστη διάθεση και συμπεριφορά.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top