Μόνιμο γίνεται το «διάλειμμα» του Krepo από το cast του EU LCS

2 έτη πριν.

Μια σειρά από ατυχή γεγονότα.

Δυστυχώς δεν έχουν όλες οι δύσκολες ιστορίες happy ending όπως στα παραμύθια και το ίδιο ισχύει για τον άτυχο Krepo.

Πριν από λίγο καιρό, το σκάνδαλο με το γυμνό φωτογραφικό υλικό του γνωστού caster δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στο community αλλά και την ίδια την Riot Games. Όπως και κάθε θύελλα έτσι και αυτή άφησε το στίγμα της πίσω και δυστυχώς στοίχισε την καριέρα του Mitch Voorspoels, που αποχαιρετά το casting table του EU LCS.

Για όσους δεν παρακολουθήσατε ή δεν θυμάστε, ο πρώην παίκτης φαίνεται να αντάλλασσε μηνύματα με μια ανήλικη κοπέλα, με ενήλικο περιεχόμενο. Δυστυχώς ο διαδικτυακός κόσμος είναι σκληρός και αυτό το υλικό διέρρευσε στα χέρια του κόσμου και αναπόφευκτα της Riot Games.

Ενώ λοιπόν μέχρι χθες δεν είχαμε νέα για το αν θα επιστρέψει ο caster, η λυπητερή ήρθε μέσω Twitter. Έτσι, λέγοντας πως δεν είχε συναινέσει για την δημοσίευση του εν λόγω υλικού, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το castin table και κατ’επέκταση την Riot Games. Ο ίδιος βέβαια θεωρεί ότι αυτό το διάλειμμα θα τον βοηθήσει στο κοντινό μέλλον, ενώ ίσως να τον δούμε να επιστρέφει αργότερα.

Θα είναι στην παλιά του δουλειά; Αν και ακούγεται ακατόρθωτο, ίσως μέχρι τότε να έχει ξεπλύνει από πάνω του την ντροπή του περιστατικού.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top