Νόμιμα τα esports στοιχήματα στην Νεβάδα

2 έτη πριν.

Κανείς δεν το περίμενε.

Η καρδιά του στοιχήματος χτυπά για άλλη μια φορά στην Νεβάδα. 

Πριν από μερικές μέρες υπογράφηκε και επίσημα ψήφισμα, το οποίο επιτρέπει τα τυχερά παιχνίδια στο gaming και τα esports. Καλά για να λέμε την αλήθεια δεν ορίζεται ξεκάθαρα μέσα στο νομοσχέδιο, αλλά η φράση κλειδί που μας έδωσε το Hint ήταν αυτή που αναφερόταν στις παραπάνω δραστηριότητες ως «other events». Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στοιχήματα στην εν λόγω πολιτεία, αλλά τουλάχιστον τώρα είναι και επίσημα γραμμένο στα χαρτιά.

Αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος και ίσως περισσότερα events, που θα υποστηρίζουν τυχερά παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος που πέρασε αυτή την απόφαση, αναμένει να δει ραγδαία εξέλιξη στον χώρο και ίσως την εξέλιξη τέτοιων event στην T-Mobile Arena, που στεγάζει κάθε χρόνο μεγάλες διοργανώσεις και συναυλίες. 

Να μην ξεχνάμε όμως ότι έχουν γίνει ήδη πολλές κινήσεις που θα καταφέρουν να εδραιώσουν τα esports ως καθημερινή συνήθεια,με το άνοιγμα χώρων αφοσιωμένων στο gaming και τον ηλεκτρονικό αθλητισμό. Ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Las Vegas θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα μάζωξης των παικτών αλλά και των fan!

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top