Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός της πέμπτης σεζόν του EPL

2 έτη πριν.

North και G2 Esports διεκδίκησαν τον τίτλο.

Η γαλλική ομάδα G2 Esports κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της North στον μεγάλο τελικό του EPL Season 5.

Το πρώτο παιχνίδι έλαβε χώρα στην Cache, όπου και η G2 βρέθηκαν πίσω με σκορ 10-5. Ενώ όλοι περίμεναν να λυγίσει την πολύ δυναμική North, η γαλλική ομάδα κατάφερε να ανακάμψει, κάνοντας το 11-11 και αργότερα να πάρει το πρώτο map. Με πολύ καλή παρουσία και γεμάτοι αυτοπεποίθηση συνέχισαν στην Cobblestone. Η North δεν κατάφερε να αντισταθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έτσι έγινε το 2-0.

Το τρίτο παιχνίδι στην Overpass είχε σχεδόν τα ίδια στοιχεία με το πρώτο της σειράς. H North μπήκε με ηθικό ακμαιότατο και απέδειξε ότι ακόμα δεν έχει παραδοθεί. Η G2 από την άλλη φάνηκε να τα έχει χαμένα, αλλά παραδόξως κατάφερε να το γυρίσει, χωρίς όμως να φτάσει και στην νίκη. Στον τελευταίο map, Inferno, οι θέσεις άλλαξαν και η G2 ήταν εκείνοι που πάτησε το γκάζι προς την νίκη.

‘Ετσι, κατάφερε στο πρώτο μισό να είναι μπροστά με score 13-2 και αργότερα να κάνει το 3-1 υπέρ της, κατακτώντας την κορυφή. Η G2 Esports πλέον θεωρείται ως μια από τις ομάδες φαβορί που θα συμμετάσχουν στο τελευταίο Valve Major της χρονιάς στην Κρακοβία. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

[author_sign user_login=»134″ /]

Comments

Scroll To Top