Το Rocket League κλείνει δύο χρόνια και παρτάρει με νέo περιεχόμενο

2 έτη πριν.

Τελειώνει επίσης και η Season 4.

H Psyonix γιορτάζει τον επόμενο μήνα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Rocket League και όπως είναι λογικό θα δούμε νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στο τι ακριβώς θα φέρει στο παιχνίδι η εταιρεία στο βίντεο παρακάτω.

Νέος χάρτης

Το «Champion’s Field» είναι ένα triple-decker στάδιο, που κοσμείται από το shield logo του παιχνιδιού. Θα είναι δωρεάν και διαθέσιμος για όλους τους παίκτες σε Competitve, Casual και Private παιχνίδια.

Νέα Battle-Cars και Overdrive Crates

Στο εορτασμό θα περιληφθούν και νέα Crates, με νέες ρόδες και αντικείμενα από την μαύρη αγορά. Φυσικά και θα δούμε νέα αμαξίδια, τα Animus GP και Centio V17.

Τα νέα crates θα είναι διαθέσιμα μέσω limited drop μετά τα online παιχνίδια.

Αλλαγές στην Competitve Season

Μαζί με τα γενέθλια θα αποχαιρετήσουμε και την 4η σεζόν. Η εταιρεία φαίνεται να θέλει να μειώσει την διάρκειά τους, χωρίς όμως να μας δίνει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Φυσικά και αφού τελειώνει η σεζόν, θα υπάρχουν rewards, ενώ όσοι παίζουν competitve θα έχουν στην κατοχή τους νέα Trails.

Τώρα που κλείσαμε με τις βασικές προσθήκες της διετούς επετείου του Rocket League, ας δούμε τι άλλο θα έρθει στο παιχνίδι τον επόμενο μήνα. Ανανεωμένο  engine audio system, νέα  achievements, τρόπαια, goal explosions και πολλά πολλά άλλα. 

Το πλήρες patch θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την εμφάνιση του Update στις 5 Ιουλίου.

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top