Άσφαιρα τα reworks της Riot Games σε Rek’Sai και Kindred

2 έτη πριν.

Τα αρνάκια του Summoner’s.

Η Rek’Sai έπρεπε να γίνει στιγμή δολοφόνος, οι Kindred να αγριέψουν λίγο, αλλά τίποτα από αυτά δεν πραγματοποιήθηκε στο Patch 7.11.

Στόχος της εταιρείας ήταν να αυξήσει όσο περισσότερο γίνεται το damage των ηρώων, που ακόμα και μετά το rework, φαίνεται να είναι ανύπαρκτο. Οι champions αυτοί αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον πάτο του winrate, καταλαμβάνοντας τις δύο τελευταίες θέσεις, με τις Kindred όμως να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Βασισμένοι κυρίως στο scaling, το early και mid game τους είναι πολύ αδύναμο, ενώ το damage στο late game απλά δεν είναι αρκετό.

Όπως καταλαβαίνετε έρχονται και άλλα buffs στο patch 7.12 και εμείς ξεκινήσαμε ήδη τις προσευχές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τα base stats του Armor και του AD των Kindred θα αυξηθούν, για να δώσουν μια έξτρα βοήθεια νωρίς στο παιχνίδι, ενώ η Rek’Sai θα δεχτεί boost στην W ιδιότητά της, δίνοντάς της μεγαλύτερες πιθανότητες για burst. Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι οι αλλαγές αυτές θα καταφέρουν να επαναφέρουν τους junglers στον χάρτη;

Την απάντηση θα περιμένουμε να πάρουμε υπομονετικά σε δύο εβδομάδες περίπου, μαζί με το patch 7.12.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top