Γνωστές φυσιογνωμίες του Overwatch μοστράρουν ημίγυμνες σε mobile game

2 έτη πριν.

Αυτή την πίσω όψη κάπου την έχω ξαναδεί.

Οι απομιμήσεις μεγάλων τίτλων σε mobile games δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά το κοινό έχει αρχίσει να παρατηρεί μεγάλες ομοιότητες ανάμεσα στο κινέζικο Hero Mission και το Overwatch.

Όπως μπορείτε και εσείς να παρατηρήσετε από την παρακάτω φωτογραφία, το mobile game αυτό έχει εμπνευστεί λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε από το γνωστό παιχνίδι της Blizzard. Πάρτε για παράδειγμα τον Soldier 9527, που σαν να μην έφτανε το η ολοφάνερη «απαγωγή» του ονόματος, είναι απόλυτα ίδιος με την Ana και τον Soldier 76. 

 

Η γυναικεία έκδοση του McCree πάντως, κουβαλάει τα απολύτως απαραίτητα πάνω της. Τα όπλα της και μερικά δείγματα από ύφασμα, ίσα ίσα για να αφήσει κάτι μικρό στην φαντασία βρε αδερφέ. Γενικότερα πάντως, οι περισσότεροι ήρωες στο παιχνίδι φορούν μόνο την κολόνια τους, ενώ το βίντεο παρακάτω θα σας παρουσιάσει ακριβώς πόσο ίδιο είναι το Hero Mission με το αγαπημένο μας Overwatch.

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι το παιχνίδι της Blizzard βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων στο Pornhub, οπότε μπορούμε εν μέρει να δικαιολογήσουμε την εν λόγω έμπνευση. Πάντως, αν σας λείπει το Overwatch και δεν είστε στο σπίτι, γιατί να μην το δοκιμάσετε; Αν το κάνετε, περιμένουμε την γνώμη σας!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top