Σε άλλο επίπεδο ανεβαίνουν τα skins στο CS:GO

2 έτη πριν.

Δεξιοτεχνία στο μεγαλείο της.

Το χθεσινό update του CS:GO φαίνεται να έφερε μια νέα εποχή στα skins του παιχνιδιού.

Το «normal mapping» λοιπόν, είναι ένα feature που κάνει τα skins τρισδιάστατα, κάνοντάς τα έτσι πιο αληθοφανή, σε σχέση με εκείνα που φαίνονται σαν αυτοκόλλητα πάνω στα όπλα. Για την ώρα, λόγω του ότι μιλάμε για μια καινούργια ακόμα προσθήκη, το μόνο όπλο που διαθέτει 3D επίστρωση είναι το CZ-75 Victoria.

[image_slideshow slides=»199313,199314″ /]

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περαιτέρω λεπτομέρειες για την τεχνική του εν λόγω feature, σε ένα βίντεο που παραχώρησε ο 3kliksphilip.

Ομολογουμένως, είναι πολλά τα skins που χάνουν πολλή από την σπιρτάδα τους όταν μοιάζουν σαν να είναι απλά κολλημένα πάνω στα όπλα και αυτή η τρισδιάστατη νότα θα προσθέσει περισσότερο κύρος και ομορφιά στα weapons μας. Ωστόσο, με καλύτερα cosmetics έρχεται μεγαλύτερο κόστος, οπότε αναμένεται να ανέβουν λίγο οι τιμές των skins.

Να συμπληρώσουμε τέλος, ότι μόνο εκείνοι που ο υπολογιστής τους σηκώνει υψηλά γραφικά θα καταφέρουν να απολαύσουν το «normal mapping». Στους επόμενους μήνες πάντως θα δούμε και άλλα όπλα να δέχονται ρετουσάρισμα, οπότε προλαβαίνετε να κάνετε upgrade τον υπολογιστή σας πριν γίνει το μεγάλο ξέσπασμα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα από τον χώρο των esports. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top