Στην «στενή» θέλει να στείλει η Νότια Κορέα και τους boosters

2 έτη πριν.

Και οι καρατιές πέφτουν βροχή.

Λίγο μετά την εφαρμογή του νόμου κατά των hackers, η Νότια Κορέα πιάνει στα χέρια για άλλη μια φορά το σφυρί της δικαιοσύνης. 

Αυτή τη φορά, στόχος των νομοθετών φαίνεται να είναι οι επίδοξοι boosters, που μαζί με τους hackers μαστίζουν την gaming, αλλά κυρίως competitive βιομηχανία. Αν και για την ώρα δεν έχει προχωρήσει κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι νόμου για την εν λόγω κατηγορία, ωστόσο η χώρα θέλει να επιβάλει 2 χρόνια φυλάκιση και 18.000 δολάρια πρόστιμο σε όσους δίνουν χείρα βοηθείας επί πληρωμή. 

Πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να περιορίσουν το εν λόγω φαινόμενο και ιδιαίτερα εκείνες που επηρεάζονται περισσότερο από αυτό, όπως ας πούμε η Riot Games. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν με νύχια και με δόντια να ανέβουν στην σκάλα και να βρουν εν τέλει όλους εκείνους που πλήρωσαν για να βρεθούν στην κορυφή, είναι πολύ λογικό να τους διακατέχει ένα αίσθημα μίσους και απογοήτευσης. 

Η Νότια Κορέα πάντως φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην ψήφιση του εν λόγω κανόνα, οπότε αναμένουμε όλες τις εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top