Τι δωράκι θα παίρνετε άμα είστε καλά παιδιά στο League Of Legends;

2 έτη πριν.

Και όταν λέμε καλά δεν το εννοούμε ειρωνικά.

Το Honor System έρχεται και επίσημα αύριο στο patch 7.12, οπότε θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε πρόβα στον καθρέφτη την καλή σας συμπεριφορά.

Η Riot Games συνειδητοποίησε ότι μέχρι τώρα δεν μας είχε δώσει κάποιο σοβαρό λόγο να είμαστε καθώς πρέπει, όχι ότι βέβαια χρειαζόμαστε και δικαιολογία για να μην στολίζουμε με άσχημα κοσμητικά τον συμπαίκτη ή αντίπαλό μας. Ωστόσο, λόγω της γενικότερης τάσης των παικτών να ξεσπούν από δω και από κει, η εταιρεία έπρεπε να δώσει ένα κίνητρο στους παίκτες να είναι τύπος και υπογραμμός.

Αυτό λοιπόν θα επιτευχθεί με skins. Ναι καλά διαβάσατε. Όσοι καταφέρετε να είστε αγγελούδια και να δεχθείτε honor points, θα πάρετε αυτόματα τα Medieval Twitch και Grey Warwick. Να τονίσουμε εδώ βέβαια ότι θα πρέπει να έχετε φτάσει στο πέμπτο επίπεδο για να μπορέσετε να τα ξεκλειδώσετε, που σημαίνει ότι η προσπάθειά σας θα είναι τιτάνια.

Το Honor System και κατ’επέκταση τα δώρα που θα λαμβάνουμε στο level 5 είναι μια προσπάθεια για μείωση της τοξικότητας, που δυστυχώς έχει φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα. Αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και για το μέλλον των γενεών αυτών το γεγονός ότι μπορούν τόσο εύκολα να εύχονται σε κάποιον σοβαρές ασθένειες και δυστυχώς είναι τρομερά λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι, που επηρεάζουν το community και προωθούν τέτοιες συμπεριφορές.

Σίγουρα η δωροδοκία δεν είναι η λύση, καθώς χρειάζεται πάνω από όλα αυτογνωσία, αλλά μέχρι τώρα θα αρκεστούμε σε αυτό. Το patch 7.12 έρχεται αύριο Τετάρτη στους server μας. 

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top