Πότε τελειώνει η competitive σεζόν του League Of Legends;

2 έτη πριν.

Έχουμε χρόνο να φτάσουμε challenger;

Αυτή τη στιγμή διανύουμε την έβδομη σεζόν του League Of Legends και σιγά σιγά πλησιάζουμε προς το τέλος της. 

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία τέλους της τωρινής σεζόν, πάμε να κάνουμε μερικές υποθέσεις και φυσικά να μιλήσουμε για το τι θα κερδίσουν οι παίκτες ανάλογα με το division στο οποίο βρίσκονται. Να σημειώσουμε εδώ ότι έχετε καιρό ακόμα να ανεβείτε, οπότε, αφού διαβάσετε το νέο, τρεχάτε για tryhard.

Παραδόξως η σεζόν που διανύουμε ξεκίνησε αρκετά νωρίς, συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά αναμένεται να τελειώσει είτε τον Οκτώβρη είτε τον Νοέμβρη. Αυτό μας δίνει ακόμα τέσσερις με πέντε μήνες να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τα δώρα που δίνει η Riot Games στο τέλος της εκάστοτε season. 

Έτσι, όλοι οι παίκτες θα κερδίσουν το summoner icon που αναλογεί στο rank τους, ενώ εκείνοι που θα τερματίσουν στο Gold θα πάρουν και το victorious champion skin, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποιον ήρωα θα αντιστοιχεί. Οι κορυφαίοι του Challenger από την άλλη, εκτός από όλα τα προηγούμενα, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν και χειροπιαστά rewards, ανάλογα με το που σταμάτησαν.

Για την ώρα μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις, αλλά όταν υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε εδώ, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top