Μετά το Pokémon Go έρχεται το Garfield Gο

2 έτη πριν.

Να ταν η ζήλια ψώρα…

Η κυκλοφορία του Pokemon Go σήμανε μια τεράστια μόδα σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να το αντιγράψουν κατά καιρούς χωρίς επιτυχία.

Χθες όμως, στην E3 2017, ένα νέο παιχνίδι augmented reality ήρθε να προσπαθήσει να κλέψει τα φώτα από τον τίτλο της Niantic Labs. O λόγος για το Garfield Go, που παίρνει τους παίκτες σε μια περιπέτεια για την συλλογή κόμικ, που θα είναι απλωμένα σε όλο τον κόσμο. Φυσικά και θα μπορείτε να δείτε τον παράξενο γάτο στο παιχνίδι και να τον έχετε παρέα για όση ώρα παίζετε.

Το παιχνίδι έχει να δώσει πάρα πολλά κόμικ του ήρωα, ενώ θα παρέχει cosmetic items με τα οποία θα μπορείτε να ντύσετε τον Garfield, mini-games και voice lines από την επίσημη φωνή του Garfield Lorenzo Music. Στα ταξίδια τους οι παίκτες θα βρίσκουν κουτιά θησαυρού, ενώ θα έχουν την υποχρέωση να ταΐζουν τον δημοφιλή γάτο, κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις πιθανότητας εύρεσης σπάνιων αντικειμένων.

Η μεγαλύτερη διαφορά με το Pokemon GO, είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε να κερδίσετε εξαργυρώσιμα κουπόνια χρήματα, μέσα στα κουτιά, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Amazon, τα Starbucks και άλλες πολλές αλυσίδες. 

Είναι προφανής η προσπάθεια για επισκίαση του Pokemon Go, αλλά θα καταφέρει το Garfield Go να κάνει την επιτυχία που επιθυμεί; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top