Το μένος του Jeff Kaplan θα νιώσουν οι boosters και leavers του Overwatch

2 έτη πριν.

Δεν ρίχνει νερό στο κρασί της η Blizzard.

Με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στην Νότια Κορέα, που θέλει με μανία να τιμωρήσει τους boosters και τους hackers των video games, η Blizzard φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. 

Οι boosters και οι leavers είναι μια μάστιγα που έχει νοσήσει πολύ άσχημα το Overwatch και όπως κάθε αδικία, έτσι και αυτή θα πρέπει να βρει τη λύση της. Και ενώ έχουμε δει πολλές άλλες εταιρείες να υποστηρίζουν κινήσεις ενάντια στις εν λόγω πράξεις, καμία άλλη δεν το θέλει τόσο όσο η Blizzard.

Συγκεκριμένα ο Jeff Kaplan έχει δείξει πολλές φορές τα δόντια του, όσον αφορά τέτοια ζητήματα, ενώ είχε υποσχεθεί μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα δούμε μια αποτελεσματική λύση. Όλα αυτά ειπώθηκαν τον Απρίλιο και καθώς φαίνεται η εταιρεία, δύο μήνες μετά, είναι έτοιμοι να ξεσπάσει το θυμό της σε όλους όσους χαλούν την gaming εμπειρία του κοινού της. 

Βέβαια ο Kaplan παρακινεί όλους εμάς να βοηθήσουμε σε αυτή τη διαδικασία, κάνοντας report τους παραβάτες. Δυστυχώς για την ώρα το report feature είναι διαθέσιμο μόνο στους χρήστες PC, αλλά σύντομα θα το δούμε και στις κονσόλες.

Οι ποινές θα είναι μεγάλες και πολλές από αυτές δεν θα έχουν επιστροφή. Τι να σκέφτεται άραγε η Blizzard; Θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top