Ο πιο δημοφιλής χάρτης του League Of Legends φτιαγμένος από LEGO

2 έτη πριν.

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά..

Το δημοφιλές παιχνίδι της Riot Games, League Of Legends, έχει εμπνεύσει κατά καιρούς πολλά fan arts, αλλά τι γίνεται όταν ο δημοφιλέστερος χάρτης του παιχνιδιού μετατρέπεται σε έναν κόσμο χτισμένο από τουβλάκια;

Η EDward Gaming σε συνεργασία με τη LEGO Company αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Summoner’s Rift από χιλιάδες μικρά τουβλάκια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για την δημιουργία του χρησιμοποιήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι και πάνω από ένα εκατομμύριο LEGO τουβλάκια. Πάμε να δούμε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Όπως μπορείτε να δείτε και σεις, η κατασκευή διαθέτει κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού, από τα τέρατα της ζούγκλας μέχρι και τον Baron. Το εν λόγω έκθεμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην βάση της EDG στην Shanghai, όπου οι λάτρεις των LEGO μπορούν να το θαυμάσουν από κοντά.

Φυσικά και το LEGO based  Summoner’s Rift θα μπορούσε να είναι μια τέλεια attraction στην Legoland, όπου και στεγάζει δημιουργήματα όπως μεταξύ άλλων τον κόσμο του Star Wars. Οι Yasuo, Teemo και Blitzcrank είναι μόλις μερικοί από τους ήρωες που κοσμούν την μινιατούρα του Summoner’s Rift. 

Λέτε να το χρησιμοποιήσει η ομάδα για να τεστάρει τις τακτικές της στα επόμενα παιχνίδια της στο LPL;

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top