Παίκτης Tekken 7 γνωστός για τον προκλητικό του χαρακτήρα απορρίπτει έπαθλο από την T-Mobile

2 έτη πριν.

Φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με τον τωρινό του πάροχο.

O Bronson Tran, γνωστός παίκτης του Tekken 7, που συνηθίζει να απασχολεί με την συμπεριφορά του, έδωσε το δικό του show στο Twitch Esports Invitational της Ε3.

Καθώς φαίνεται λοιπόν, ο Bronson έλαβε και απέρριψε το έπαθλο του MVP, που ήταν μια ευγενική χορηγία της γνωστής τηλεφωνικής εταιρείας T-Mobile. Οι fans του έδωσαν τον τίτλο αυτό μέσω των hashtags στο Twitter και ο νικητής επρόκειτο να λάβει ένα κινητό από την παραπάνω εταιρεία. Ωστόσο, ως χρήστης της εταιρεία AT&T, αποφάσισε να μην δεχθεί το έπαθλο και να το δώσει σε κάποιον χρήστη του Twitter.

Για να λέμε την αλήθεια, ο παίκτης ούτε κέρδισε το τουρνουά ούτε πίστευε ότι θα το κάνει, αλλά πήρε σπίτι τον αμέσως καλύτερο τίτλο, αυτόν του MVP. Ο ίδιος μάλιστα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του νωρίτερα, ότι η T-Mobile θα έπρεπε να μοιράζει δώρα και για τους χαμένους. Πάντως, αποδέχτηκε τον τίτλο, αλλά το τηλέφωνο είναι ακόμα διαθέσιμο για κάποιον τυχερό.

Η όλη διαδικασία της απόρριψης πάντως φαίνεται να ταιριάζει με τον σαρκαστικό και πολλές φορές ενοχλητικό χαρακτήρα του Bronson, που φαίνεται να μην θέλει «να ξεπουληθεί όπως οι υπόλοιποι επαγγελματίες παίκτες», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αντίθετα με άλλους pro του χώρου, αυτός έχει δουλειά και μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του.

Εντάξει..θα μπορούσε να το απορρίψει και με λιγότερο σπαστικό τρόπο.  

 

Πηγή: compete.kotaku.com

Comments

Scroll To Top