Επενδύσεις Μαμούθ ετοιμάζει η Tencent στα esports

2 έτη πριν.

11ψήφια τα νούμερα!!

Ο ιντερνετικός τιτάνας που ακούει στο όνομα Tencent κοινοποίησε τα σχέδιά του για μία επένδυση δισεκατομμυρίων στον χώρο των esports μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Συγκεκριμένα έχουν σκοπό να διαθέσουν 100 δις ¥ (15,6 δις $) για την δημιουργία μίας esports αγοράς στην Κίνα. 

Η δημιουργία αυτής της αγοράς θα περιλαμβάνει τα πάντα, από τουρνουά, ομάδες και πρωταθλήματα μέχρι και πάρκα βασισμένα στα esports! Σε μία χώρα που έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο, η εταιρεία δεν φοβάται να προχωρήσει σε μία τόσο μεγάλη επένδυση.

Η εισαγωγή ενός τόσο μεγάλου κεφαλαίου στην βιομηχανία των esports θα ανεβάσει πολύ τον χώρο και ίσως αποτελέσει πάτημα για άλλες, ακόμα μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς να εισέλθουν. Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότεροι αρχίζουν να παρακολουθούν τα esports από άποψη ψυχαγωγίας αλλά και κέρδους και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχιστεί.

Ο χρόνος μόνο μπορεί να δείξει αν όντως αυτά τα χρήματα θα πιάσουν τόπο αλλά όπως όλα δείχνουν… Μάλλον η εταιρεία θα εισπράξει τεράστια κέρδη και θα προωθήσει τη σκηνή. Αναμένουμε με αγωνία παραπάνω πληροφορίες μέσα στο έτος, μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top