Περαιτέρω λεπτομέρειες για τα Legendary Pokemon από την Niantic

2 έτη πριν.

Καθώς και μερικά ακόμα νέα features.

Τις τελευταίες μέρες η Niantic Labs μας προετοιμάζει για πολύ δυνατές αλλαγές στο αγαπημένο mobile game του τελευταίου χρόνου.

Μετά την απενεργοποίηση των gym εδώ και μερικές μέρες, η εταιρεία άρχισε να αποκαλύπτει τα νέα features του παιχνιδιού. Καθώς φαίνεται λοιπόν, το προσωρινό κλείσιμό τους έχει στενή σχέση με την προσθήκη των Legendary Pokemon και την παρουσίαση ενός νέου feature, αυτό των raids. 

Συγκεκριμένα μέσα στη μέρα θα εμφανίζονται στα gyms, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, legendary pokemon, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν το κάνετε με επιτυχία, θα σας παρέχουν loot και την πιθανότητα να τα προσθέσετε στην συλλογή σας. Για την εν λόγω διαδικασία όμως, θα χρειαστεί να κάνετε ομάδα με άλλους παίκτες και να μπείτε σε Raid για να ρίξετε το boss.

Άτομα που μίλησαν με την Niantic Labs ανέφεραν πως η εταιρεία θα δίνει αργότερα στους παίκτες που συμπληρώνουν τα events έναν κωδικό, ο οποίος ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ξεκλειδώσει special items ή το ίδιο το legendary. Πάντως, η αναμονή σιγά σιγά τελειώνει και τα νέα features θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

Πηγή: fraghero.com

Comments

Scroll To Top