ΦΗΜΗ: Καθυστερεί η κυκλοφορία του FIFA 18

2 έτη πριν.

Κάνει τσαλιμάκια και εκτός γηπέδου ο Ronaldo.

Τα πιο διασκεδαστικά στοιχεία των sport τίτλων στα παιχνίδια είναι πλέον η απόλυτη ταύτιση που έχουν με τον χαρακτήρα της πραγματικότητας.

Δυστυχώς όμως, μαζί με την εμφάνιση, κουβαλούν και τα προβλήματά τους, κάτι που φαίνεται ότι θα στοιχίσει στην EA. Σύμφωνα με φήμες λοιπόν, πρόβλημα φαίνεται να δημιουργεί ο Ronaldo στην κυκλοφορία του νέου FIFA 18, που προορίζεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. 

Λόγω πιθανών προβλημάτων με την ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, για φορολογική απάτη από την πλευρά της, ο γνωστός άσσος φημολογείται ότι θα μεταφερθεί στην Manchester United, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι τώρα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν reworks στο παιχνίδι, που θα αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να κάνει τις αλλαγές που απαιτήθηκαν από τον Ronaldo μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου, για αυτό και μάλλον θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην κυκλοφορία του τίτλου. Να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται σε φήμες που δεν έχουν, για την ώρα, επιβεβαιωθεί.

Για όλες τις εξελίξεις πάνω στο θέμα, μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: www.mirror.co.uk

Comments

Scroll To Top