Μια γεύση από το feature του Vision Ping μας δίνει η Riot Games

2 έτη πριν.

Μικρές και γρήγορες κινήσεις.

Βασικό συστατικό ενός παιχνιδιού που έχει σχετικά γρήγορο ρυθμό και χρειάζεται συνεννόηση ανάμεσα στους παίκτες είναι το να μπορούν να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους, χωρίς περιττές κινήσεις.

Φαίνεται πως η Riot Games έχει αρχίσει να κατανοεί το concept, για αυτό και σε λίγο καιρό θα έχουμε διαθέσιμο το Vision Ping. Ποια είναι όμως η χρησιμότητά του; Το εν λόγω feature λοιπόν θα σας βοηθάει να πληροφορείται τον συμπαίκτη σας για μια περιοχή που έχει wards, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε απλό ping και μετά να γράψετε την λέξη warded στο chat. 

Ωστόσο, η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα commands τα οποία θα ξεχωρίσουν το ping από άλλες ειδοποιήσεις, καθώς το εν λόγω feature δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα, για τα mushrooms του Teemo, οπότε μην παίρνετε τοις μετρητοίς το παραπάνω βίντεο, καθώς οι αλλαγές μπορεί να είναι τεράστιες.

Πάντως σίγουρα η Riot θα κάνει την ζωή των παικτών πιο ευχάριστη και πιο εύκολη, οπότε αναμονή μέχρι το patch 7.14 ή 7.15 για την εφαρμογή του. Μέχρι τότε, το site για την καθημερινή σας ενημέρωση είναι ένα, το Cowboytv. 

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top