Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Capcom και Bandai Namco

2 έτη πριν.

Θα σώσει το Street Fighter V;

Μια συνεργασία που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν φαίνεται να δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Capcom και την Bandai Namco.

Γνωστές για τους fighting τίτλους τους, οι δύο εταιρείες έχουν ξαναενώσει τις δυνάμεις τους στο παρελθόν για την δημιουργία του Street Fighter x Tekken, ενώ ο Akuma μοστράρει στον νέο τίτλο της Bandai, Tekken 7. Αυτή τη φορά η συνεργασία τους είναι πολύ διαφορετική, καθώς φαίνεται ότι προέκυψε με στόχο να βοηθήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Capcom με το Street Fighter V.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες με τους server και το online matchmaking, για αυτό και η Bandai θα δώσει μια χείρα βοηθείας για την βελτίωση της εν λόγω κατάστασης, καθώς η ίδια έχει διαπρέψει σε αυτόν τον τομέα στο Tekken 7. Βέβαια αυτό φαίνεται να συμφέρει και τις δύο πλευρές, αν σκεφτεί κανείς ότι η Capcom δουλεύει τώρα πάνω στο «Marvel vs Capcom Infinite», οπότε μια συνεργασία θα μείωνε το κόστος παραγωγής και για τις δύο εταιρείες.

Ίσως μάλιστα να δούμε και το εδώ και καιρό αναμενόμενο Tekken x Street Fighter, που έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες κατά την δημιουργία του. Δεν θα είναι περίεργο μάλιστα να δούμε περαιτέρω χαρακτήρες να προστίθενται στην νεότερη προσθήκη της σειράς Tekken, ή κάποια άλλη έκπληξη από τις δύο πλευρές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα από τον κόσμο των esports. 

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top